chestii de luat cu tine dacă pleci 1 an de acasă

Am nevoie de sfaturi. Ce aţi lua cu voi dacă ar trebui să plecaţi pentru aproximativ 1 an în altă ţară? Este vorba despre o ţară în care nu ai voie să intri cu alcool, carne de porc şi materiale porno, aşa că săriţi peste aceste lucruri. Eu mă gândeam la câteva cărţi, haine, first aid kit, ac cu aţă – după cum îmi spunea cineva mai devreme, de asemena trebuie să-mi fac stocurile de pastă de dinţi şi de aparate de bărbierit, acolo nu prea o să mă omor cu cumpărăturile, pentru că risc să mor în drum spre magazin :p Aştept idei!
P.S. trebuie să mă incadrez în 20 kg!

Reclame

7 gânduri despre „chestii de luat cu tine dacă pleci 1 an de acasă

 1. iti sugerez urmatoarele:

  Carte de rugaciuni, vesta antiglont, otel pentru ranforsarea camerei in care vei dormi, un aipod ca sa nu auzi zgomoele noaptea, pastile de dormit eventual, dragostea parintilor si prietenilor si pasta de dinti.

  P.S.: Ar fi cazul sa te gandesti sa lasi ceva in urma……bafta 😛 :))

  Apreciază

  • first: nu am/n-o să am nevoie de pastile de dormit. pastilele de dormit sunt pentru cei cărora le e lene să şi doarmă. cartea de rugăciuni e la locul ei, cât despre vesta antiglonţ, şi acum îmi pare rău că n-am şparlit câteva de la boteni (acolo am făcut armata) 😀

   Apreciază

 2. un maimutoi de plus. i know, very mature of me. o poza cu ai mei. poze cu marea. scoici.
  apoi.. ipodul. pt carti nu ar fi suficient loc. pila pt unghii. creioane si vreo 2-3 caiete. fetele de perna de la lenjeria preferata.
  and a deep breath before leaving. a winter breath.

  Apreciază

  • maimuţoiul pică de pe listă, ocupă loc prea mult :p ipodu’ va fi, numai că în momentul ăsta nu am căşti la el, sper să-mi aduc aminte mâine să cumpăr o pereche de căşti. creioane nu iau (nu ştiu să desenez, nu de alta) pilă pt unghii? c’mon! tre’ să ţin minte faza asta cu „take a deep breath” foarte profund (şi la propriu, şi la figurat)

   Apreciază

 3. Aici nu iti vajaiau inca elicopterele deasupra tartacutei, dar probabil ca ai vrut sa faci un joc de cuvinte mai „iscusit”, citez „acolo nu prea o să mă omor cu cumpărăturile, pentru că risc să mor în drum spre magazin :p”. mai bine ziceai ca nu te omori cu ele, ca te omoara ele pe tine… tin pumnii sa NU …. 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s