suntem atacati

Am crezut ca e o gluma, de vreo 2-3 zile astia sunt intr-o alarma continua, si chiar pica diverse chestii prin curtea bazei. Acum doua zile un soldat american a fost ranit in timp ce dormea, i-au intrat niste schije de la un obuz de mortiera intr-o anumita parte a corpului. Culmea, omu era in pat, dormea, din cate am inteles. Acum am venit la birou si sefu’ pazei era afara, cu vesta antiglont si cu pusca in mana, zicea ca s-a tras asupra punctului de control de langa noi (biroul nostru e foarte aproape de oras). Si asta era una dintre cele mai linistite zone din Irak. Revin maine cu detalii. Adica, sper sa revin! Pana una alta, stay safe!

11 gânduri despre „suntem atacati

  1. Pingback: Tweets that mention suntem atacati « iulian sirbu's blog -- Topsy.com

  2. Eu iti dorec bafta in misiune si multumesc pt. observatiile irakiene interesante. Ma simt ca un general care am un spion credincios in inima campului inamic 🙂 (adica american :;).

    Apreciază

  3. Iuliane, probabil mai tii minte din perioada armatei, asa praf cu a fost ea, ca panica e cel mai mare dusman. Ia-o incet si stai la adapost, atat cat poti si e permis!Doamne fereste-ne de neprevazut! (nu ca nu am mai avea ce citi, ci pt ca esti om pus in situatii limita). Pace!

    Apreciază

    • da, ar trebui sa va spun ca m-am bagat in buncar tot timpul cat a tinut alarma si ca am fost cuminte. Da’ de unde, ma plimbam cu masina prin unitate, m-am gandit ca o tinta mobila e mai greu de nimerit decat un fixa

      Apreciază

Lasă un comentariu