un fel de farmville, dar off-line

Dupa cum v-am promis, astazi urc niste poze facute in gradina din fata biroului. Cei doi vecini pe care ii am m-au ajutat cu seminte si cu sfaturi, mai imi uda gradina din cand in cand, eu la fel ii ajut cand au nevoie. La fel ca in facebook :D. Impreuna cu Bill (el a venit primul cu ideea de a face o gradina aici) am facut acum doua saptamani o banca de gradina. Cativa mesteri au vazut-o si au ras de designul ei, dar eu sunt multumit, pana la urma e prima banca pe care am facut-o in viata mea – sper ca Ikea sa nu-mi fure ideea :D. Regret acum faptul ca n-am invatat niste dulgherie atunci cand am avut ocazia.

Deci, pozele:
gradina de vara, Irak (va place banca mea?)



floarea soarelui - mama ei de samanta! 😀

9 gânduri despre „un fel de farmville, dar off-line

  1. Julianoo, felicitari mos. Vad ca te-ai aliat cu Bill, e baiat de nota 10:) Ma bucur pt.voi. Tineti-o tot asa,poate culegeti si recoltele…
    Din ,,Joint Base Balad Air Force Anaconda Camp Iraq,, va transmit salutari si toate cele bune. sper sa mai postezi poze cu ceva verde,ne mai clatim si noi ochii:))

    Apreciază

  2. Foarte frumos! Chiar e un lucru mare ce facusi tu Bill! Felicitari sincere! stii la ce ma gandesc acum! Ma gansesc la Brancusi, la fel cum isi intampina el oaspetii cu mamaliga si alte mancaruri romanesti, toate astea in mijlocul parisului. Sper sa te ajute Dumnezeu sa iti rodeasca porumbul si faci o super mamaliga! Apreciez mult si treaba cu injuratul langa porumb! La mai mare, Iuliane! Ma bucur tare sa vad ca vad strainii cum vad romani ca tine lucrurile! Esti inca o dovada ca omul sfinteste locul!

    Apreciază

  3. Ce fain!!! Sper să ne ții la curent cu evoluția plăntuțelor 🙂 Uite că ți-am citit cu mare plăcere și pe alocuri cu emoție tot blogul și mă bucur că te-am găsit și ai un locșor între prietenii mei de blog. Toate bune!

    Apreciază

Lasă un comentariu